Tuesday, 4 March 2014

Airstep bootees

Kävin sunnuntaina hakemassa lähi-Siwasta paketin, joka sisälsi nämä aivan ihanat Airstepin kengät. Olen jo pidempään tarvinnut jotkut ns. välikausikengät, vaikka olen hiihdellyt tennareilla jos ei ole ollut lunta. Lopulta kuitenkin päädyin nämä ostamaan, olen näitä jo kuukausia kuolannut, mutta en ole raaskinut laittaa melkein kahta sataa euroa kiinni kenkiin.

I went to get a package last Sunday from store nearby and inside the package were these amazing new Airstep bootees. Since our winter has sucked this year I've been thinking about getting new shoes since wearing thick winter boots in plus degrees isn't too nice nor can I walk with my sneakers in sleet or snow so I finally decided to spend almost 200 euros on these boots.

Airstepillä on aivan ihania kenkiä ja luultavasti tulen ostamaan toisetkin jossain vaiheessa. Suomessa näitä saa Zalandolta (itse ostin sieltä), valitettavasti suoraan Airstepiltä ei saa heidän sivujensa mukaan tilattua Suomeen. Harmi, valikoima on meinaan todella paljon laajempi.

Boots are available to certain EU countries from their website. Some are available also in Zalando and Amazon.


1 comment:

  1. Upeat, mäkin tahdon!

    Itsellä on vähän sama vika, jos lunta ei ole hiihdän Converset (tiedän, sun tennarit on astetta tyylikkäämpiä... :D), muuten jotkut nilkkurit tai saapikkaat. Tarvisin jotkut samantyyliset.

    ReplyDelete