Sunday, 17 August 2014

LOTD ~ Femme Fatale

MAC x Osbourne -kokoelman Duchess-paletti pääsi heti käyttöön, koska se nyt vaan on niin ihana. Heti ensimmäisenä tein meikin suurimmaksi osaksi Femme Fatalella, jonka häivytin Sexy Eyesilla.

I started to use Duchess palette from MAC x Osbourne collection immediately because it's just so lovely. First makeup was this - Femme Fatale all over the lid blended out with Sexy Eyes.

Tältä suurin osa mun työlookeista näyttää, värit vain vaihtelee. Olen laiska aamuisin ja haluan päästä mahdollisimman vähällä kuitenkin niin, etten näytä puolikuolleelta. Huulilla on muuten kevyesti MACin Pet Me, Pleasea.

This is what most of my work looks look like, I just change up the colours. I'm really lazy in the mornings and want to do quick makeup - still enough that I don't look dead. On these photos I'm wearing light dab of MAC Pet Me, Please.

Ja kun otin näitä kuvia niin huomasin hiiren käppäilevän meidän grillin päällä. Tässä vähän tärähtänyt kuva todistusaineistoksi.

And while I was taking photos I noticed a mouse walking on top of our grill. And here's the proof.
2 comments:

 1. Aivan ihanaa jälkeä tulee tuolla paletilla!

  Alkaa näköjään hiiretkin etsimään lämpimämpiä paikkoja, kun syksy tulee. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo värit kyllä ovat todella hyvin työstettävissä, Embark kuitenkin mattana se haastavin, mutta ei mikään mahdoton :)

   Saa nähdä löytyykö meidän ulkovajasta jonkinlainen pesä loppusyksystä kun noita eläimiä tässä pyörii.

   Delete